Aktuális

2016.03.12

Egyéb Szolgáltatásaink

Sószoba, somokozó használat sógenerátorral (45 perc) előre egyeztetett időpontban

Alkalmi: 800.-/ alkalom/fő
Heti 2 alkalom: 700.-/ alkalom/fő
Kísérő jegy 500.-/ fő (amíg a gyerekek a foglalkozáson részt vesznek addig a szülő vagy testvér igénybe veheti a sószobát kísérőjeggyel)
Az árak tartalmazzák: sószoba, somokozó, fényterápia, korlátlan wifi használatot  

Szülinapi zsúrok szervezése, rendezése, terembérlés, UV parti, teljes körű programszervezés

Alapár: 650.-/óra/fő (min. 10fő) 6500.-/óra
Egyéb igények egyéni egyeztetés és árajánlat alapján!

Arcfestés, csillámtetoválás nálunk szervezett rendezvényeken

Arcfestés: 600.-/gyermek
Csillámtetoválás: 500.-/ gyermek
Egyéb helyszíneken való arcfestés, csillámtetoválás egyedi árajánlat alapján

Ugrálóvárak bérbeadása:

Sóterápiánkat, a következő légúti betegségek esetén ajánljuk

1. Komolyabb légúti problémák:

Hosszú ideje tartó makacs köhögés, Krupp, Hurutok ( hörghurut, légcsőhurut ), Gyulladások ( orr-, torok-, mandula-, gége-), Arc- és homloküreg gyulladás, Orrmellék gyulladás, Tüdőgyulladás ( akut stádium után ), Influenza ( akut stádium után )

2. Enyhébb légúti problémák:

Köhögések ( száraz és hurutos ), Nátha, Megfázás Orrmandula megnagyobbodás, Középfülgyulladás, Orrfolyás, Orrdugulás, Dohányzás

3. Hosszan tartó légúti problémák:

ASZTMA(allergiás- és nem allergiás asztma), ALLERGIA(pollen (parlagfű), por, atka)

Hogyan telik el egy 45 perces sóterápiai kezelés?

A felnőttek kényelmes, RELAX foteleket, babzsákot, illetve korlátlan Wifi használatot, a gyerekek pedig játékokat és SOMOKOZÓT találnak. Ilyen módon amíg a gyermekek játszanak, a felnőtt kísérők közben valóban pihenhetnek is.
Külön kiemelem a SOMOKOZÁSI lehetőséget. A gyermekek nagyon élvezik, amikor egy nagy sókupac mellett ülve, - a hagyományos homokozóban használt játékokat használva –, SÓHOMOKOZNAK. Így épül a sóvár, a sódomb, és elindulnak a sószállító dömperek is.
Nagyobb gyerekek számára normál asztalt biztosítottunk, ahol sakkozhatnak, társasjátékozhatnak, vagy akár tanulhatnak is.

Színterápia

A fény-és hang hatásai
Szolgáltatásunk a só gyógyító hatásán kívül a stressz oldásra, relaxációra illetve a jó közérzet-„wellness” elérésre is nagy hangsúly fektet.
A színek speciális elektromágneses rezgésükkel-hullámhosszukkal és frekvenciájukkal –jelentős befolyást gyakorolnak ránk, független attól, hogy ennek tudatában vagyunk, vagy sem. Minden színnek különböző élettani hatása van a szervezetre.

A vörös:

A sárga:

A kék:

A zöld:

Az ibolya/lila

A só egyes nyomeleminek hatása:

A sóbarlangban magas a nyomelemeket tartalmazó só mikrorészecskéinek koncentrációja. A jód, kalcium, kálium, magnézium, nátrium, bróm, szelén valamint sok más sóban fellelhető nyomelem jó hatás gyakorol az emberi szervezetre és ásványi felépítésének fontos részét képezik: